Elcyklar

Vi erbjuder elcyklar från kända varumärken i alla prisklasser och i olika stilar. Välkommen in till oss för att provcykla och få mer information.

Vi har möjlighet att lägga upp räntefri delbetalning genom Resurs Bank.

Ecoride - Ambassador AXS H-7
22 495 SEK

Pålitlig och funktionell 7-växlad elcykel anpassad för vårt nordiska klimat. Lågt insteg för enkel på- och avstigning. Utrustad med Ecoride Drive System med navmotor i framhjulet.

Ecoride - Ambassador AXS M-5 E5
28 995 SEK

Drivsystem Shimano STEPS E5000, med mittmonterad motor, fast monterad display och batteri på 11,6 Ah ger en tyst och behaglig drift.

Ecoride - Ambassador AXS M-5 E6
31 995 SEK

Kommer med drivsystemet Shimano STEPS E6100 som med stark mittmonterad motor på hela 60Nm, fast monterad display och kraftfullt batteri ger en tyst, stark och behaglig cykling.

Ecoride - Tripper AXS H-9
22 495 SEK

AVS-plattform fram samt en stilren sidoväskhållare bak har du här en perfekt pendlar-elcykel. Ecoride Drive System, med färgdisplay och ett kraftfullt batteri på 16 Ah ger tillsammans med den kraftfulla navmotorn i bakhjulet en rolig och snabb cykelkänsla.

Ecoride - Flexer AXS FOLD H-3
21 995 SEK

Kompakt vikbar elcykel anpassad för stadspendling, camping och andra tillfällen då utrymme är en bristvara. 20-tumshjul, lågt insteg, fotbroms bak, hydraulisk skivbroms fram och Ecoride Drive System navmotor fram med ett batteri på 16 Ah.

Ecoride - Flexer HS FOLD M-9
28 995 SEK

Vikbar premiumelcykel anpassad för stadspendling och andra äventyr när utrymmet är knappt. AVS-plattform bak, 20-tumshjul, lågt insteg och hydrauliska skivbromsar. Drivsystem Shimano STEPS E5000, med mittmonterad motor, fast monterad display och batteri på 11,6 Ah.

Gazelle - Paris C7 HMB
27 995 SEK

konstruerad med en vridstyv, stabil ram med ett lågt och brett insteg. Ramen har en inbyggd, mittmonterad och tillförlitlig Bosch Active Line Plus-motor (40 Nm). Utrustad med stötdämpning i framgaffel.

Gazelle - Arroyo C7 + HMB Elite
32 995 SEK

På den här allroundaren med en kraftfull Bosch mellanmotor och integrerat batteri, kommer du att njuta av din dagliga cykling lika mycket som på en tur i kuperad terräng. Du har alltid kraftreserver till ditt förfogande. Sadeln med fjädrande stång, upphängningsgaffel och breda däck ger behaglig komfort.

Gazelle - Chamonix C7 HMS
35 995 SEK

Chamonix C7 HMS är så bekväm som möjligt. Breda däck, ergonomiskt utformade handtag och framgaffelfjädring för optimal komfort. Den unika justerbara spindeln med kabelintegration säkerställer rätt och behaglig sittställning i alla lägen.

Cargobike - Classic
32 995 SEK

Classic Electric är en välrenommerad och beprövad lådcykel. Det här är en riktig trotjänare som har utvecklats och förfinats i över tolv år och blivit Sveriges mest sålda lådcykel genom tiderna. Observera att frakt tillkommer på 2000 SEK.

Cargobike - Flex
34 995 SEK

Cargobike Flex är en flexibel lastcykel som genom sin mångsidighet hjälper såväl familjer som verksamheter att få ihop vardagspusslet. I många fall kan Cargobike Flex ersätta bilresor. Snällt mot både din plånbok och miljön! Observera att frakt tillkommer på 2000 SEK.

Cargobike - Delight
42 995 SEK

Det är en toppmodern lådcykel med väl genomtänka komponenter och utsökt design. Helt enkelt ett resultat av all den kunskap vi skaffat oss som Sveriges äldsta lådcykelleverantör. Med DeLight har vi utmanat oss själva och höjt såväl form som funktion ytterligare ett snäpp. Observera att frakt tillkommer på 2000 SEK.

Batavus - Torino
23 495 SEK

7 växlad elcykel från Batavus. Stabil cykel med framhjulsdrift, 400Wh batteri som tar dig långt på en laddning. Motorkraften är på 29Nm.

Batavus - Harlem
30 995 SEK

Elcykel med elsystem från Bosch. Utrustad med 7 växlar, batteri på 11Ah, mittmonterad motor av typen Active Line på 40Nm.

Batavus - Zonar
32 995 SEK

Zonar E-go är dynamisk, sportig och passar både i stadsmiljö och terräng. Cykeln är ett bra val om du vill kunna använda den till din konditionsträning. Den accelererar snabbt vid behov och har en stark framdrift. Mittmonterad motor på 65Nm och batteri på 400Wh.

Batavus - Razer
33 995 SEK

Elcykel med elsystem från Bosch. Utrustad med 7 växlar, batteri på 13,4 Ah, mittmonterad motor av typen Active Line på 40Nm.

Crescent - Elina
21 995 SEK

Enkel att kliva av och på – svår att motstå. Plötsligt känns det så mycket enklare att ta cykeln; backar känns som raksträckor och motvinden känns nästan inte alls. Tack vare elmotorn i framhjulet, batteriet och vårt egenutvecklade EGOING-system kan du trampa på utan större ansträngning.

Crescent - Elora
29 995 SEK

Med en stark aluminiumram med lågt insteg gör det enkelt att kliva av och på. Den centralt placerade motorn styrs av det egenutvecklade EGOING-systemet. Motorn ger precis så mycket hjälp du behöver vid start, backar, motvind eller när du promenerar bredvid.

Crescent - Elsa
29 995 SEK

En stark och mjukt spinnande centermotor från Shimano som gör cykelupplevelsen till något alldeles speciellt. Den hjälper dig vid start, uppför backar, i motvind eller när du promenerar bredvid med hjälp av batteriet på 400 Wh.

Crescent - Elda
31 995 SEK

Har du bestämt dig för att börja cykelpendla? Då väntar Elda på dig! En komplett utrustad elcykel med ram av aluminium, sportigt avslappnad geometri och batteriet med 400 Wh är elegant integrerat i ramen.

Crescent - Elder
31 995 SEK

Har du bestämt dig för att börja cykelpendla? Då väntar Elder på dig! En komplett utrustad elcykel med ram av aluminium, sportigt avslappnad geometri och batteriet med 400 Wh är elegant integrerat i ramen.

Monark - Karin 3 växlar
19 995 SEK

Monarks storsäljande klassiker Karin som elcykel. Med en tyst och effektiv EGOING-motor i framhjulet blir du extra stark mot vinden och tar dig lätt uppför. Ett låsbart 11,6 Ah batteri sitter snyggt integrerat i pakethållaren.

Monark - Karin 7 växlar
26 995 SEK

Monarks populära klassiker Karin som elcykel. Med en tyst och diskret EGOING centermotor i cykelns vevparti blir cyklingen ett svettfritt nöje, även med last på cykeln eller en cykelkärra hängandes efter. Ett slimmat låsbart 11,6 Ah batteri sitter snyggt integrerat i pakethållaren.

Monark - Nytan
21 995 SEK

Elcykeln som skapar ”habegär” hos den designmedvetne. I sadeln på Nytan tar du dig fram med stil. Ramen är inte bara fin att se på, den är också stabil med lågt insteg och ger en sittställning med bra koll på trafiken. Du sitter skönt i den mjuka komfortsadeln med retrolook.